Для учнів 11 класів та випускників минулих років Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького проводить тренувальні тестування у форматі ЗНО–2021 із хімії та біології.

Тестування відбудуться:

— з хімії — 14 березня 2021 р. (неділя);

— з біології — 21 березня 2021 р. (неділя).

У тестуваннях можуть взяти участь усі бажаючі, хто готується до проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році. Тестування будуть проводитись у корпусі №3 Черкаського національного університету за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 79. Тестування є безоплатними і розпочинаються об 11:00.

Особам, які виявили бажання взяти участь у тестуванні, необхідно:

1. Зареєструватися на офіційному сайті Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua (розділ «Ресурси» – АІС «Абітурієнт»). Особам, які реєструвалися раніше в АІС «Абітурієнт», реєструватися не потрібно (зайти у систему можна під своїм логіном та паролем).

2. Після реєстрації зайти в АІС «Абітурієнт» під своїм логіном та паролем і обрати предмети, з яких ви бажаєте виконати тест. Після цього ви будете зареєстровані для проходження тестування з обраних предметів.

Увага! Реєстрація на тестування завершується за два дні до дати його проведення з відповідного предмету.

3. З’явитися для проходження тестування не пізніше, ніж за 20 хвилин до його початку (тестування розпочинається об 11.00). При собі потрібно мати ручку з пастою чорного кольору. Результати тестування будуть розміщені на персональних сторінках учасників тестування.

Тестування проводяться з дотриманням протиепідемічних заходів. Усі учасники повинні бути в масках. Тестування проходять в аудиторіях університету. Однак, у випадку погіршення епідеміологічної ситуації в Черкаській області та введення додаткових обмежень, може бути прийнято рішення про проведення тестувань онлайн.

Проїзд від залізничного вокзалу: маршрутним автобусом № 26, тролейбусом № 3 до зупинки «Університетська».

Проїзд від центрального автовокзалу маршрутними автобусами №№ 6, 26 до зупинки «Університетська».

Проїзд із центру міста: тролейбусами №№ 1, 7, маршрутними автобусами №№ 4, 11, 31 до зупинки «Університетська».

Телефон: 0472 37 15 51