bgb
 
 
 
 
 

Юридична клініка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького після літнього періоду відновила роботу.

Під час її функціонування студенти, які навчаються за спеціальністю «правознавство», отримують можливість отримати практичний досвід роботи, а відвідувачі – кваліфіковану і безоплатну правову допомогу.

Від моменту створення послугами юридичної клініки скористалася не одна сотня пенсіонерів, студентів, людей з інвалідністю та опікунів, дітей-сиріт.

Нагадаємо, що юридична клініка університету є членом Всеукраїнської асоціації юридичних клінік. До її роботи залучено кращих студентів 3-5 курсів. Кураторами є досвідчені викладачі, які надають необхідну методичну та теоретичну допомогу у наданні консультацій населенню. Клініку очолює кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри державно-правових дисциплін, радник ректора ЧНУ з правових питань Юрій Кононенко.

Прийом громадян для надання безоплатної правової допомоги проводиться в кабінеті 123 навчального корпусу №1 ЧНУ кожного вівторка та четверга з 9:00-12:00 та з 14:00-17:00.

Юридична клініка Черкаського Національного університету імені Богдана Хмельницького