bgb
 
 
 
 
 

Із піснями, танцями та спортивними виступами у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відсвяткували День навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров’я.

— Сьогодні ми відзначаємо не лише свято нашого інституту, а й свято тих, хто любить спорт та вкладає в нього душу. Тож дякую професорсько-викладацькому складу за плідну й результативну роботу з нашим студентством. Нині нам є чим пишатися, адже наші вихованці — кваліфіковані спортсмени, чемпіони світу та Європи. Їх знають не лише в Україні, а й за її межами. Ми гордимося ними та їхніми досягненнями. Знайте, що ви є кращими студентами, тож підтверджуйте це кожного дня, — зазначив під час виступу директор навчального-наукового підрозділу Леонід Нечипоренко.

Привітав інститут і директор університетського спортивного клубу «Богдан» Володимир Химич. Він відзначив студентів, які стали кращими спортсменами місяця, та вручив їм подяки й грошові нагороди.

Зі святковими виступами до вітань також долучилися кращі студенти навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров’я, знані спортсмени та гості — вихованці студії спортивної аеробіки та акробатики «Атлетико», якою керують випускники інституту — майстер спорту України з аеробіки Анастасія Ісаєнко та майстер спорту України з аеробіки та акробатики Юрій Швайко.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького