З нагоди Дня міста Черкаси науковець Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Сергій Хоменко відзначений Черкаською міською радою як кращий працівник галузі науки і вищої освіти–2021.

Видання «Вичерпно» інформує, що в Черкасах відзначили видатних містян на урочистій сесії міськради в Черкаському обласному музично-драматичному театрі.

Участь у сесії взяли почесні гості. Міський голова Анатолій Бондаренко окреслив присутнім основні здобутки Черкас останніх років у різних сферах життя.

Анатолій Бондаренко нагородив черкасців, які є гордістю нашого міста.

— Наше засідання проходить напередодні Дня міста. Сьогодні у нас не просто робоча сесія, бо на порядку денному одне-єдине питання — відзначити чесних, наполегливих, небайдужих людей Черкащини. Спільно з цими людьми ми робимо усе можливе, аби Черкаси потрапили у трійку найкращих міст України, — наголосив мер міста.

Дипломами Черкаської міської ради у 17 номінаціях нагородили тих містян, які є прикладом  Серед цих людей  — Сергій Хоменко, доцент кафедри анатомії, фізіології та фізичної реабілітації ЧНУ ім. Богдана Хмельницького. Він став кращим працівником галузі науки і вищої освіти – 2021.

Цього дня було також відзначено пам’ятними знаками Черкаської міської ради військових-учасників АТО/ООС, спортсменів-паралімпійців та їхніх тренерів-викладачів.

Пишаємося своїми викладачами, а також випускниками, нагородженими міським головою! Бажаємо нових здобутків!

Джерело: «Вичерпно»