Відео «Фабрики музичного мистецтва «Voices» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького потрапило на офіційну сторінку української співачки, акторки і продюсерки Наталки Могилевської.

До річниці вторгнення росії в Україну колектив «Voices» створив проникливе відео на пісню співачки «Я кажу «Ні! жахливій цій війні». Учасники гурту знайшли свій унікальний підхід до виконання цієї пісні, додаючи своїх емоцій та глибокого розуміння того, що відбувається в Україні. У своєму відео вони показали важкі моменти воєнних дій, але також й те, як наш народ єднається та бореться проти агресора.

Виконання цієї пісні справило глибоке враження на саму Наталію Могилевську, яка поширила відео в сторис на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Нагадуємо, що 3 березня «Voices» виступить на Благодійному заході на підтримку Збройних Сил Україниу, який відбудеться у фойє НК № 1  ЧНУ. У їхньому виконанні прозвучать музичні хіти таких виконавців, як Наталія Могилевська, Альона Альона, Катерина Бужинська, Jerry Heil, Shumei, Маша Гойя, Макс Барских та гуртів: «Тінь сонця», «Океан Ельзи», які не просто стали улюбленими, а допомагають українцям підіймати настрій та дарують надію на перемогу. Біля локації виконавців буде облаштовано скриньку для донатів на ЗСУ.

Приходьте, купуйте, донатьте, слухайте патріотичні пісні у виконанні «Фабрики музичного мистецтва «Voices». Пийте каву зі смаколиками – вони теж у цей день будуть благодійними. Усі виручені кошти підуть на потреби військових.

11463.jpg