Представники студентської ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у конгресі громадської спілки «Українська студентська ліга» (далі — УСЛ).

Подія відбулася у Львові. Ліга є об'єднанням представників органів студентського самоврядування провідних закладів вищої освіти України і має на меті всебічну підтримку студентського ком'юніті, захист його прав та інтересів, підтримку проєктів та ініціатив.

На триденному конгресі в. о. голови студради ЧНУ Даніїл Голосій та голова студради ННІ міжнародних відносин історії і філософії  Вячеслав Соколов стали свідками ухвалення низки важливих рішень для студентства, які УСЛ буде відстоювати у Верховній Раді України.

Слід зазначити, що студентська рада нашого університету, поряд з небагатьма іншими є повноправним членом організації із правом голосу, тому його думка враховується особливо, що дає можливість говорити про відповідність ОСС університету вважатися одним із кращих серед ЗВО України.

На конгресі ліги були присутні відомі політичні діячі Львова та України, а саме: міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОДА Максим Козицький та член комітету освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Наталія Піпа.

Впродовж конгресу УСЛ делегати обмінялись досвідом з іншими представниками ОСС.

Студентська рада ЧНУ