bgb
 
 
 
 
 

Днями студенти навчально-наукового інституту природничих наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького працювали в Українській лабораторній школі на території ХІ Міжнародної виставки «LABComplEX».

Студенти прослухали тематичні доповіді та ознайомились із сучасним лабораторним обладнанням. Окрім цього, вони відвідали майстер-класи за темами: «Нова парадигма діагностики ушкоджень міокарду завдяки високочутливим тест-системам визначення серцевих тропонінів», «Автоматизація та новітні технології для молекулярно-генетичної діагностики», «Комплексне рішення для невеликих лабораторій», «Сучасна лабораторна діагностика цукрового діабету на аналізаторі глікогемоглобіну Quo-Lab», «Біохімічний аналізатор Spotchem EZ — новітнє рішення для сучасних медичних закладів, критерії вибору». 

Майбутнім фахівцям консультанти виставкового обладнання розповіли про особливості роботи на гематологічних, біохімічних та імунохімічних аналізаторах. Також студенти мали можливість оглянути сучасні мікроскопи, одноканальні та багатоканальні дозатори, проаналізувати їхні переваги.

ННІ природничих наук