Студенти та викладачі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провели благодійну акцію для підтримки притулків для тварин.

Університет вже неодноразово допомагав тваринам. Не залишилися осторонь і в ці складні часи. Усі охочі  могли перерахувати прийнятну суму на потреби тварин, які стали заручниками війни! Адже багато тварин сьогодні залишилися без їжі, багато — без опікунів. Так, спільними зусиллями громаді університету  вдалося зібрати майже 14 тисяч гривень.

За участю студентської ради та викладачів ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва на 8500 грн було придбано близько 100 кг корму, аптечні флакони з ліками та зібрано 20 м ганчірної тканини на потреби мешканців притулку та передано Черкаському міському товариству захисту тварин «ДРУГ».

Решту коштів студентською радою  університету було передано в благодійний фонд «Доброкіт». Сьогодні ця підтримка фонду як ніколи на часі. Адже днями до них прибули волонтери з котиками з Маріуполя. Виснажені й голодні тваринки приходять до тями й потребують особливого догляду.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького