Нещодавно в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького було підбито підсумки стажування студентів спеціальності 101 «Екологія» на базі ПрАТ «МХП».

Студенти 4 курсу Назар Зінченко, Яна Пастернак та Тетяна Полішко звітували про результати свого стажування на базі шести підприємств ПрАТ «МХП» протягом чотирьох місяців у межах здобуття дуальної освіти.

Під час зустрічі головний еколог ПрАТ «МХП» Олександр Семенець надав високу оцінку рівня підготовки студентів-екологів та розповів про запровадження сучасних екологічних стандартів на підприємстві. Керівник відділу професійного навчання Олена Азєєва розповіла про проєкти дуальної освіти на базі ПрАТ «МХП». Фахівець із професійного навчання персоналу Марина Шептицька презентувала студентам ННІ природничих та аграрних наук діяльність ПрАТ «МХП».

За результатами стажування на базі ПрАТ «МХП» студентам буде перезараховано три освітні компоненти, які вони опанували на базі підприємства.

Під час зустрічі відбулось обговорення перспектив подальшої співпраці між ЧНУ та ПрАТ «МХП» за участі першого проректора Василя Мойсієнка, координаторки дуальної освіти в ЧНУ Людмили Смалиус, директора ННІ природничих та аграрних наук Максима Гаврилюка, куратора дуальної Олександра Ілюхи та гаранта ОП «Екологія» Лариси Титаренко. Представники ПрАТ «МХП» висловили побажання щодо подальшого вдосконалення змісту підготовки студентів спеціальності 101 «Екологія» та запросили інших студентів долучатись до освітніх програм, що пропонує ПрАТ «МХП».

ННІ природничих та аграрних наук