Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького співпрацюватиме з Центральним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці на підставі меморандуму про співпрацю.

Його підписали ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко та заступник начальника Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Дмитро Мироненко.

— Сьогодні у зв’язку з війною та реформуванням особлива увага приділяється питанням, що стосуються законодавства про безпеку та гігієну праці, трудового законодавства. Тому виникла необхідність підписання цього меморандуму. Така співпраця буде корисною й для удосконалення організації праці в колективі, й для використання ефективних методів мотивації і стимулювання навчальної діяльності здобувачів вищої освіти, проведення практики на базі управління, — наголосив Олександр Черевко.

Дмитро Мироненко розповів про основні завдання та цілі Центрального міжрегіонального управління, а також окреслив напрями співпраці з університетом:
— У межах співробітництва з університетом ми плануємо проведення навчальних, навчально-методичних, інформаційних та консультативних послуг, взаємний обмін досвідом і підвищення кваліфікації з метою поліпшення якості підготовки студентів, закріплення теоретичних знань та їхнє практичне застосування в роботі Управління.

Також згідно з меморандумом передбачається проведення лекцій, семінарів та навчальних практик, формування тематики курсових, дипломних та кваліфікаційних робіт, програм практик та окремих курсів підготовки за участю фахівців управління, проведення конкурсів, семінарів та конференцій, організація спільних науково-дослідних лабораторій.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького