У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького оголошено конкурсний відбір на міжнародне тримісячне стажування при Гуманітарно-природничому університеті Яна Длогуша, у Ченстохові, Польщі.

Участь у Програмі академічної мобільності дає змогу ознайомитися з особливостями європейської освіти за обраним напрямом підготовки, здобути додаткові знання в суміжних галузях, набути професійного досвіду.

Після завершення стажування учасникам Програми видається академічна довідка про результати навчання в UJD, які перезараховуються студенту під час сесії у ЧНУ.

У першому семестрі 2020-2021 навчального року стажування можливе з таких спеціальностей: «Філологія» ( англійська, німецька, польські мови), «Соціальна робота», «Початкова освіта», «Філософія», «Історія і міжнародні відносини», «Фізичне виховання», «Живопис».

Студентам, які бажають взяти участь у конкурсі, до 15 травня необхідно звернутися до координаторів або в дирекцію своїх ННІ, написати заяву та заповнити таблицю з особистими даними.

ННЦ зовнішніх і міжнародних зв'язків