Пропонуємо переглянути міжнародні програми для викладачів та студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького від Вищої школи лінгвістичної (Ченстохова, Польща).

Вища лінгвістична школа в місті Ченстохові (WSL) є багаторічним партнером ЧНУ, яка проводить набір на участь у таких програмах:
Для студентів

  • Програма «Подвійний диплом»

Програма є спільною освітньою програмою WSL та ЧНУ і передбачає одночасне навчання у двох закладах, що дає можливість нашим студентам отримати додаткові знання і два дипломи (український та європейський).
Навчання за цією програмою відбувається здебільшого дистанційно.

У період екзаменаційної сесії студенти складають заліки та здають іспити (Літні та Зимові школи) у Польщі. У випадку продовження карантину навчання відбуватиметься тільки в онлайновій формі.

Доступні напрямки навчання у WSL: 

  • Соціальна робота (мова навчання: польська)
  • Німецька мова
  • Німецька мова в бізнесі — основи економічної освіти та підприємництва (мова навчання: німецька)
  • Англійська мова
  • Англійська мова в бізнесі — основи економічної освіти та підприємництва
    (мова навчання: англійська)

Терміни найближчого з’їзду в рамках програми — 1-10 липня 2020.

Щоб подати заявку на участь в програмі «Подвійний диплом» з WSL, необхідно заповнити реєстраційну форму.

Кінцевий термін подачі заявок: 25 травня.

Запитання щодо участі в програмі «Подвійний диплом» надсилайте на електронну пошту Навчально-наукового центру зовнішніх і міжнародних зв’язків ЧНУ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Для викладачів

  • Програми «Стажування» («Staż») та «Рівень володіння іноземною мовою (англійською / польською) — В2» («B2:język angielski / język polski»).

Дати проведення: 06 – 10 липня 2020 року.

Викладачі, які бажають взяти участь у програмах WSL, повинні надіслати скан-копію свого закордонного паспорта на електронну пошту ННЦ зовнішніх і міжнародних зв’язків ЧНУ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Організатори програм зазначають, що у випадку, якщо епідеміологічна ситуація унеможливлюватиме безпосередню участь студентів та викладачів у програмах від Вищої лінгвістичної школи, всі заходи, передбачені програмами, можливо реалізувати дистанційно.


ННЦ зовнішніх і міжнародних зв’язків