У дебютному показі колекції молодого українського бренду модного одягу «BE HAPPY» взяла участь студентка ННІ природничих та аграрних наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Анастасія Шкляренко.

Пропозицію стати моделлю на показі вона отримала після того, як перемогла в конкурсі «Міс та Містер ЧНУ-2020». Показ відбувався під час презентації освітнього fashion-проєкту від BE HAPPY «Твоя нова енергія» у Міжнародний жіночий день у готелі «Дніпро». Оскільки місія бренду — не тільки красиво одягати жінок, а стати платформою, де кожна пані зможе опанувати мистецтво жити в гармонії, то команда «BE HAPPY» започатковує ціле коло фешн-воркшопів, під час яких усі охочі отримають потужний заряд жіночої енергії для позитивних змін у житті. Складовими жіночої гармонії є догляд за зовнішністю, стильний одяг, уміння подати себе, цінувати себе, увага до свого здоров’я, саморозвиток. Усе це дозволяє жінці бути упевненою в собі, що забезпечує успіх у всіх сферах. Адже щаслива — значить гармонійна. Щасливими й успішними стають упевнені в собі жінки.

Учасники першого воркшопу разом із відомою черкаською ведучою Іриною Тітовською та київською стилісткою Ольгою Шаповал училися говорити переконливо за будь-яких обставин і бути в тренді за будь-яких модних тенденцій.

Кульмінацією святкового дійства став показ колекції від лінії якісного і стильного жіночого одягу BE HAPPY «Весна/Літо – 2020». Сукні з легкими рукавами або каскадом романтичних шлярок, розсипи дрібних польових квітів або великі бутони, сексуальні міні або спокусливе мереживо — усі ці образи гідні, щоб зустріти в них весну. Показ перетворився на справжнє шоу і став яскравим подарунком для всіх, хто вирішив відзначити жіноче свято разом із BE HAPPY. Дівчата-моделі дефілювали неформатним подіумом — східцями готелю — завдяки майстерній постановці виходів Анні Серьоженковій, моделі, одній із організаторів конкурсу краси в університеті, студентці ННІ української філології та соціальних комунікацій. У показі також взяли участь студентки ЧНУ, номінантки конкурсу краси Тамара Віхарєва (ННІ УФСК) та Валерія Подобіна (ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я).

Закривала показ засновниця лінії модного одягу «BE HAPPY» та власниця мережі бутиків Ledi Ro, «Fashion Style» і випускниця Черкаського національного Лідія Лисак:

— Перший показ пройшов на «ура», я отримала такий заряд вашої енергії і підтримки, що ще більше впевнилася в правильності свого вибору. Я реально щаслива і хочу дарувати це щастя іншим. У наших моделях поєднується якість та неповторний стиль, яскрава гама кольорів і простота ліній, універсальність та вишуканість. Це саме те, що потрібно в одязі для успішних, сучасних, упевнених у собі й стильних пані та панянок. Команда «BE HAPPY» експериментує, розширюється, впроваджує нові технології. У бутику бренду представлено широкий асортимент тканин, які надходять з Італії з колекцій відомих брендів. Отож, улюблену модель можна замовити в тому кольорі і з брендової тканини, яка вам до вподоби, й за українськими цінами!

Молодий черкаський бренд уже 2 роки створює красивий одяг в Україні. Моделі виготовлені винятково з якісних натуральних італійських тканин (льон, батист, котон) з урахуванням останніх європейських трендів. Адже власниця бренду Лідія Лисак уже тривалий час успішно співпрацює з відомими італійськими брендами «EUROPEAN CULTURE», «KAOS», «D-Ross», «Emma&Gaia», «Violanti» та постійно буває на модних показах в Італії та Франції.

Поділилася враженнями начальник відділу виховної роботи ЧНУ Ірина Луценко:

— Гарний настрій, яскраві емоції та заряд потужної жіночої енергії — це саме те, чого чекаєш від свята у Міжнародний жіночий день, і я це отримала. Це подія, яких так не вистачає в Черкасах. Команді бренду бажаю успішно розвиватися далі. Приємно й те, що наші студентки долучилися до створення цього свята.

 Завершилося свято фуршетом, де в романтичній атмосфері під мелодії відомого саксофоніста Богдана Теліженка гості спілкувалися зі спікерами, обмінювалися враженнями та вигравали подарунки в лотереї.

Людмила Солодка, викладач ННІ української філології та соціальних комунікацій

Світлини надані студентками спеціальності «Видавничий бізнес та комунікативні технології» (ННІ УФСК) Катериною Бондар, Анастасією Калиновською, Діаною Голонько, а також брендом «Be Happy»