Бачити просто — гасло першої персональної виставки фотографа Владислава Тимошенка, голови Черкаської обласної організації Національної спілки фотохудожників України, викладача кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Експозиція представлена двадцятьма пейзажними фотографіями, виконаними в різних мальовничих куточках України: ландшафти Карпат, кам’янистий берег Тясьмину, широкі береги Дніпра та затишні куточки Черкас. Найбільше роботи фотографа вирізняються своєю деталізацією, яку, здається, можна відчути на дотик. Кожна робота вирішена в складному колориті та підкреслює стан природи у моменті, зображеному на знімку.

Привітали колегу із відкриттям першої виставки ректор ЧНУ імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко, директор ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, професор Тимофій Десятов та викладачі кафедри ОДПМ.

Експозиція є не лише окрасою виставкової зали університету, але й чудовою мотивацією для студентів, які відвідують залу та навчаються поруч із фотопейзажами, виконаними їхнім викладачем та куратором.

Виставка надихає на подорожі, викликає приємні спогади та асоціації. Відвідати виставку можна до 15 червня у Виставковому залі кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (м. Черкаси, вулиця Остафія Дашковича, 24, 1 поверх).

Кафедра образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва