Директорка ННІ міжнародних відносин,  історії і філософії, професорка Наталка Земзюліна 10 травня представить Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького під час круглого столу в Тбілісі, де говоритимуть про війну в Україні, патріотичною піснею вокальної студії «Voices».
Захід відбудеться у форматі онлайн. Його організовує Сухумський державний університет для висловлення підтримки Україні замість свого ювілею – 90-річчя з дня заснування. А також у межах спільного проєкту Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин, Фонду Ганнса Зайделя в Україні за підтримки МЗС України та в партнерстві з ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», Інститутом історії України НАН України.
Як ми уже повідомляли раніше, студенти вокальної студії "Voices" Черкаського національного нещодавно вдало дебютували на  Національному дистанційному конкурсі вокального мистецтва «Талановита країна без війни»,  стали лауреатами II ступеня.
Продовжуємо робити свій внесок у нашу майбутню Перемогу. Якомога  ширшій аудиторії розповідаємо про цю страшну війну. Разом до перемоги!
Представляємо вашій увазі патріотичне відео на пісню «Велична Україно»  вокальної студії «Voices».
 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького