Онлайн-презентація посібника АУП «Навчальний календарик критичного мислення для дошкільнят» та майстер-клас від авторки, доцента кафедри дошкільної освіти Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Наталі Степанової відбувся нещодавно для освітянської спільноти.

Модератор події — менеджерка медіаосвітніх програм АУП Оксана Волошенюк.

Виготовлення цього посібника стало можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю громадської організації «Академія української преси» та не обов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews.

Робочий зошит для дітей старшого дошкільного віку (5-6 років) укладений у формі календаря, розрахованого на навчальний рік. У ньому подані вправи й методики для занять із розвитку критичного мислення. Матеріали підібрані за певними змістовними розділами, кожному із яких присвячено три місяці.  Матеріал посібника є практико орієнтованим і спрямований на формування soft skills у дітей старшого дошкільного віку.

Друкований примірник можна безоплатно замовити за посиланням.

Завантажити безоплатну електронну версію ви можете за посиланням.

 
Кафедра дошкільної освіти