Журнал «Органічна електроніка» всесвітньо відомого видавництва «Elsevier» висловлює подяку професору Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Борису Мінаєву за публікацію у 2020 році.

«2020 рік запам'ятається як рік змін. Ми знаємо, що для Вас та всіх наших авторів важка праця ніколи не припинялася. Тому ми хочемо подякувати Вам за вибір «Органічної електроніки» для Вашої нещодавньої публікації «Чи може сполучення трет-бутилових субституентів із метоксикарбазольним фрагментом викликати ефективну ТАЗФ у синіх OLED-випромінювачах на основі дифенілсульфону?» Ми високо цінуємо той факт, що Ви надіслали нам Вашу статтю, а також Вашу довіру».

Редакційна група журналу «Органічна електроніка» також долучається до вітань:

«Як дослідники, ми всі поділяємо пристрасть вчитися, досліджувати та, зрештою, вдосконалювати знання. Завдяки високій якості рукописів, поданих такими авторами, як Ви, «Органічна електроніка» досягла цієї мети в 2020 році. Редактори «Органічної електроніки» хотіли б особисто подякувати Вам за Вашу торішню публікацію в журналі. Ми вдячні Вам за вибір «Органічної електроніки» як місця для публікації результатів Ваших досліджень. Ми зобов'язуємось і надалі залишатися місцем для проривів у цій галузі».

Нагадаємо, за авторитетними рейтинговими оцінками Борис Мінаєв, доктор хімічних наук, завідувач кафедри хімії та наноматеріалознавства Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького — у трійці найкращих науковців системи закладів МОН України.

Його заслуги в царині науково-дослідницької роботи поціновані почесним званням «Заслужений діяч науки і техніки України», а ще його обрано академіком Академії наук Вищої школи України, надано звання Соросівського професора та нагороджено кількома престижними міжнародними преміями.

Робота його наукової школи відома науковій громадськості багатьох країн світу, що засвідчують понад 1500 покликань і цитувань праць цієї школи, які зафіксовані в таких базах даних, як «Science Citation Index», «Scopus», «Scholar» та інші. Представники цієї школи беруть активну участь у багатьох міжнародних конференціях у США, Швеції, Швейцарії, Норвегії, Польщі, Фінляндії, Чехії, Франції, Англії, Німеччині, Іспанії та Італії. За результатами досліджень опубліковано понад 600 наукових праць, із яких 250 — у провідних закордонних виданнях. 

— Борис Пилипович Мінаєв та його учні популяризують українську науку в світі. Завдяки досягненням наших науковців Черкаський національний знають по всій Україні та за її межами, — наголошує ректор Олександр Черевко.

Довідково: Organic Electronics — це журнал видавництва «Ельзевір», основний міждисциплінарний фокус якого зосереджений на матеріалах і явищах, пов'язаних з органічними і гібридними органо-неорганічними пристроями.

Ельзевіри (нід. Elsevier) — одна з найбільших видавничих компаній світу, яка щорічно випускає близько чверті всіх статей, що видаються у наукових журналах. Заснована у 1880 році в Амстердамі (Нідерланди).

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького