Нагородження переможців конкурсу найкращої новорічної ялинки пройшло під час ректорату в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Привітали призерів ректор Олександр Черевко та голова профспілки Ігор Погрібний. Переможцям вручили призи — грошові сертифікати:

  • 1 місце — ННІ економіки і права

Студрада ННІ економіки і права готувала фотозону протягом двох тижнів, досить багато часу вони витратили на пошук ідеальної концепції ялинки, постійно змінювали та додавали нові елементи декору:

Зважаючи на те, що ми інститут економіки і права, вирішили оздобити ялинку сувенірними доларами та елементами корпоративного блакитного кольору. Грошовий приз ми витратимо на креативне прикрашання інституту до наступних свят, також придбаємо необхідний інвентар для студентської ради. Ми дуже раді, що посіли перше місце, і довели, що наш ННІ — найкращий!

  • 2 місце — ННІ фізичної культури, спорту та здоров'я

За словами представників студради інституту, з оформленням новорічної фотозони визначалися близько трьох днів. Ідей було багато, але вони зупинилися на варіанті з новорічними прикрасами у вигляді медалей: 

Ми хотіли зробити все затишно, й отримане друге місце на конкурсі говорить про те, що в нас це вийшло. Ми маємо багато ідей щодо того, куди вкласти грошовий приз, насамперед переробимо настінні стенди в інституті на цікавіші, сучасніші.

  • 3 місце — ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва

Як зазначає студрада ННІ, їхня корпоративна ялинка — це поєднання трьох сердець, які об’єднали інститут. Джерелом натхнення стали творчість та індивідуальність студентів:

Кожного дня ми збиралися в улюбленій аудиторії та обговорювали концепцію ялинки й фотозони. Проєкт вийшов неймовірним! Ми пишаємося нашою командою та вдячні організаторам за конкурс, адже тепер ми зможемо оновити світлини між сходами в нашому корпусі.

Нагадаємо, понад 7 тисяч людей віддало свій голос за улюблену ялинку, завдяки чому було обрано трьох  переможців конкурсу — ЧИТАТИ ПРО ЦЕ.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького