Навчально-науковий центр «Інститут міжнародної освіти» ЧНУ ім. Б. Хмельницького цьогоріч випускає бакалаврів денної та заочної форми навчання. 

Дипломи отримають фахівці зі спеціальностей «Менеджмент», «Компютерні науки», «Правознавство», «Фізична культура і спорт», «Облік і оподаткування», «Середня освіта (історія)» та «Середня освіта (мова і література)». 

Протягом студентських років випускники навчилися працювати в команді, стали дружньою університетською родиною. Отримали ґрунтовні знання від докторів наук, професорів і кандидатів, підтримку від викладачів і кураторів. У процесі навчання бакалаври писали наукові роботи, брали участь у всеукраїнських конференціях та семінарах, різноманітних заходах, конкурсах студентських талантів, благодійних акціях абощо.

Цьогоріч університетський випуск вирішили урізноманітнити іноземними традиціями. Серед випускників навчально-наукового центру отримував диплом бакалавра з «Менеджменту» студент з Лівії Алнаас Алсааді Абдалла Алсааді. Згідно з традиціями лівійських університетів, випускний курс має висадити дерево, яке служитиме відчутним нагадуванням про студентів цього курсу в наступні роки та прикрасою для університетського містечка. Церемонія висадження дерева ознаменовує кінець ери, коли випускники на мить відкладають свої книги та беруть лопату. До цього заходу долучилися ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко та директорка ННЦ «Інститут міжнародної освіти» Наталія Андрусяк.

Щиро вітаємо випускників з успішним завершенням навчання та бажаємо їм тягтися до нових висот, як дерева, які вони посадили!

Навчально-науковий центр «Інститут міжнародної освіти»