Гран-прі у номінації «Лідер вищої освіти України» отримав Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького.

Це результат участі делегації університету в Дев’ятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2018» та Сьомій Міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu».

Виставки організовані компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

У їх роботі взяли участь понад 750 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю. Це представники закладів вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ; закордонних закладів освіти та міжнародних освітніх агенцій; закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної та професійно-технічної освіти, обласних та міських органів управління освітою.

Свою продукцію виставляли видавництва, освітні портали, виробники й постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для сфери освіти та науки.

Роботу виставки супроводжувала змістовна тематична програма з актуальних питань забезпечення якості освіти, реалізації завдань Концепції «Нова українська школа», впровадження обладнання та інноваційних освітніх технологій, розбудови інклюзивної освіти. Відбувалися конференції, презентації, семінари, тренінги, майстер-класи.

Черкаський національний достойно презентував свої освітні послуги та представив наукові розробки викладачів. До прикладу, була представлена робота Валентини Мовчан на актуальну тему «Підготовка майбутніх учителів початкових класів до проектно-художньої діяльності учнів у контексті модернізації змісту професійної освіти в умовах нової української школи».

— Гран-прі у номінації «Лідер вищої освіти України» — це визнання якості освітнього процесу в Черкаському національному унверситеті,— переконаний ректор Олександр Черевко.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького