15 лютого в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся ІІ етап І туру університетської студентської олімпіади з образотворчого мистецтва (живопис). До складу організаційного комітету та журі залучені провідні викладачі кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва.

Участь у мистецькій олімпіаді взяли студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Черкаського художньо-технічного коледжу, Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу імені Т. Г. Шевченка та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т. Г. Шевченка.

Під час студентської олімпіади викладачі ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва провели майстер-класи з живопису, витинанки та монотипії.

View the embedded image gallery online at:
https://cdu.edu.ua/news/olimpiada.html#sigProIdc62df42dc3

Після завершення конкурсу члени журі оголосили його результати та нагородили переможців подарунками. Кращі роботи відзначені подяками, а також будуть експоновані на виставці в Черкаському національному.

View the embedded image gallery online at:
https://cdu.edu.ua/news/olimpiada.html#sigProIdc342c06f05

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВІТЬСЯ ТУТ!

Кафедра образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва