Студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у проекті від Черкаського Молодіжного ресурсного центру «Skills Lab: успішна кар'єра».

Студентка 3-Б курсу Марина Дяченко, студент 2-PR курсу Артем Новіков та студентка 2-А курсу Саша Коміренко разом з іншими учасниками проекту успішно пройшли програму підготовки.

Учасники дізналися на тренінгах більше про складові успішної кар'єри, підготовку до співбесіди та правила ефективної презентації. Також вони переглянули навчальні відео «Ефективна презентація» від Катерини Веремєєвої, начальника відділу корпоративних комунікацій та зв'язків із громадськістю «Watsons Україна» та «Пошук роботи, перші кроки» від Євгенії Треховської, менеджера з персоналу компанії «Lifecell».

— Використовуйте всі знання, увесь досвід та навички, які ви отримали в школі, університеті чи на тренінгах. Це допоможе вам у житті, — зазначила одна зі спікерок Олена Лісова.

Як повідомляє МРЦ на сторінці у соцмережі «Facebook», протягом тижня учасники готували свої соціальні проекти. Команда «Освіта» розробила навчальні відеоуроки на різні теми: від планування сім'ї до шкідливих звичок. Ці ролики будуть демонструвати на виховних годинах у черкаських школах.

Команда «Культура» створила відеоролик на тему корупції, щоб донести до глядачів цю глобальну проблему суспільства. Головний їхній заклик: «Корупція — вибір кожного».

Команда «Екологія» запустила в соціальних мережах фотопроект «Eco chill», який розповідає про те, що руйнує нашу природу.

—  Участь у програмі «Skills Lab: успішна кар’єра» дала мені змогу розкрити в собі певні особисті якості. Завдяки тому, що нас ділили на групи і делегували несхожі завдання, кожен мав змогу спробувати себе в різних ролях і висловити свою думку. З іграми нам, звісно, не було сумно. Та й лекції були цікавими. Я прислухалася до думок спікерів і запамятовувала інформацію, корисну не лише для розвитку кар’єри, а й для інших сфер життя. Тепер я готова утілювати ці ідеї й досягати нових вершин! Такі заходи допоможуть амбіційній та наполегливій молоді, яка готова йти далі й виходити з зони комфорту, — поділилася враженнями студентка 3-Б курсу Марина Дяченко.

Прес-служба ННІ української філології та соціальних комунікацій

 

Фото з соцмережі «Facebook»