ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: (067) 83 09 612, (063) 80 32 971, (0472) 31 72 82
 
28.03
2024

Інформація про освітні документи вже в застосунку "Дія"

У застосунку «Дія» з’явилися документи про освіту. Щоб вони відобразилися у «Дії», треба оновити застосунок.

Детальніше...
28.03
2024

Науковці й студенти ННІ економіки і права відзначили Global Money Week 2024 пізнавальними заходами

У межах Global Money Week в Україні з 18 по 24 березня науковці Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького організували та провели низку заходів з популяризації фінансової грамотності серед молоді.

Детальніше...
28.03
2024

Підписано договір про співпрацю з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ)

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького та Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) співпрацюватимуть на підставі угоди.

Детальніше...
28.03
2024

Передали автомобіль для бійців 118 бригади ТрО

Автомобіль для військових 118 бригади ТрО, збір на який ініціювала Наталія Медведь, працівниця Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, сьогодні передали захисникам.

Детальніше...
28.03
2024

В ННІ природничих та аграрних наук обговорювали інновації в освіті

Темі «Педагогічні інновації та їх впровадження в освітню діяльність» присвятили науково-методичний семінар, який відбувся 20 березня 2024 року на кафедрі хімії та наноматеріалознавства Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Детальніше...
27.03
2024

У Черкаському національному пройшла Першість університету з армрестлінгу

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 26 березня серед студентів пройшли змагання з армрестлінгу. Ініціювала захід студентська рада університету.

Детальніше...
27.03
2024

Увага! Опубліковано проєкт Правил прийому до ЧНУ 2024

Вступники 2024 року мають можливість ознайомитися з проєктом Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького у 2024 році.

Детальніше...
27.03
2024

Видатні уродженці Черкащини: Кесар Білиловський

Проєкт «Видатні уродженці Черкащини» стартував у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Детальніше...
27.03
2024

Доцентка ЧНУ переймає досвід колег в іспанському університеті Вальядоліда

Завідувачка кафедри сучасних практик викладання англійської мови Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, доцентка Наталія Сливка наразі перебуває з навчально-науковим візитом у місті Сорія, Іспанія.

Детальніше...
26.03
2024

День відкритих дверей ЧНУ зібрав сотні вступників

День відкритих дверей відбувся у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Детальніше...
26.03
2024

Відбудеться нагородження переможців конкурсу «Юні історики Черкащини»

28 березня 2023 р. об 11.00 на урочистому зібранні в ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького буде оголошено переможців, відзначено учасників VIII обласного та XI міського конкурсу учнівських наукових робіт з історії «Юні історики Черкащини» та їхніх керівників.

Детальніше...
26.03
2024

Студенти Черкаського національного — призери міжнародного турніру з таеквон-до

Випускник та студенти ННІ фізичної культури, спорту і здоровʼя Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького у складі збірної команди України взяли участь у міжнародному турнірі з таеквон-до «Roma OPEN 2024».

Детальніше...
26.03
2024

Олександр Лугеря тренуватиметься у складі збірної команди України з веслування академічного

Олександр Лугеря, студент ННІ фізичної культури, спорту і здоровʼя Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримав виклик до лав збірної команди України з веслування академічного.

Детальніше...
26.03
2024

Для студентів ЧНУ провели виїзне практичне заняття в готелі «Україна»

У межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького спеціальності «Готельно-ресторанна справа» провели виїзне практичне заняття у готелі «Україна».

Детальніше...
 
 

Якщо вступник, який має пільги, не отримав бюджетногои місця, він може розраховувати на переведення на вакантні місця державного замовлення.

У такому випадку вступник звертається до приймальної комісії та укладає угоду про навчання і може розраховувати на переведення на вакантні місця державного замовлення (але лише за заявою, яка була подана для участі у конкурсному відборі за державним замовленням (заява з пріорітетом).

Основною вимогою для переведення на вакантні місця державного замовлення є конкурсний бал вступника. Різниця між конкурсним балом пільговика та особи, яка зайняла останнє бюджетне місце за певною конкурсною пропозицією, має становити не більше 15 балів (25 балів — для спеціальностей, визначених у Переліку спеціальностей, яким надається особлива підтримка).

Приймальна комісія ЧНУ