Свідоцтва про закінчення в Звенигородському освітньому центрі курсів  підвищення кваліфікації для державних службовців на тему: «Запобігання корупції» вручив ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко.

Перший випуск відбувся за участі голів Звенигородської районної ради та  Звенигородської районної державної адміністрації — Сергія Струка і Юрія Піковського.

— Важливо, що освітній центр у Звенигородці працює й розвивається, і це інвестиції в імідж Черкаського національного університету. Сьогодні у регіоні є запит на наші освітні послуги, — зазначив Олександр Володимирович.

Сергій Струк подякував ректору за нові освітні можливості для жителів Звенигородського району.

— Група працівників районної ради вже пройшла курси і успішно склала іспит на володіння державною мовою для виконання службових обов’язків. Щиро дякую керівництву університету, директорці «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки» Вікторії Білик, а також викладачці курсів Тетяні Марчук — її професіоналізм і людяне ставлення дали можливість успішно пройти тестування.

Юрій Піковський наголосив, що всі проєкти Черкаського національного на Звенигородщині влада підтримує: «Будемо їх спільно реалізувати як складову державної політики у сфері освіти, щоб забезпечити доступ до неї у всіх куточках Черкащини — від центру до периферії».

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького