Оздоровчий табір «Дніпровська хвиля» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького завершив свою цьогорічну зміну. Кілька щасливих тижнів у ньому провели діти співробітників університету. Свято прощання з табором було яскравим, веселим і водночас трішки сумним.

Анатолій Стеценко, голова профспілкового комітету університету, розповів, що успіхом цей проект завдячує насамперед досвідченим фахівцям і кращим студентам ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва та ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я. Профком взяв на себе матеріальне забезпечення роботи табору, а адміністрація університету допомогла з приміщенням, технічними засобами.

Від імені усіх батьків зі словами подяки до працівників табору та адміністрації університету звернулася доцент Черкаського національного Оксана Вертипорох. Вона наголосила, що у таборі діти не лише оздоровлюються, а й розвиваються та розкривають власні таланти.

Засмаглі і відпочилі діти на концерті демонстрували батькам, дідусям і бабусям те, чому їх навчили вихователі. Юні артисти співали, танцювали та декламували вірші, а на завершення заходу дітвора оплесками вітала усіх, хто упродовж трьох тижнів робив їхнє життя в таборі незабутнім та веселим.


Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького