bgb
 
 
 
 
 

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького запрошує на концерт талановитого піаніста Романа Шутка. Концерт відбудеться у межах презентації дебютного альбому "Piano Explosion. Під час виступу музикант виконає власні твори та всесвітньовідомі композиції Бетховена, Ліста, Шопена.

Музичний захід пройде 28 вересня об 14: 30 годині. Місце проведення: місто Черкаси, бульвар Шевченка 79, НК №3, актова зала.

До відома: Роман Шутко народився в сім'ї відомих українських музикантів. Він музикант вже у третьому поколінні. Змалечку їздив на концерти разом зі своїми видатними батьками (Остапом та Ольгою Шутками), а вже у віці 9 років дебютував у якості соліста, виступивши  на сцені Львівської філармонії у супроводі оркестру. З того часу Роман регулярно бере участь у концертах Остапа Шутка, а також неодноразово виступав як соліст з різними оркестрами по всій Україні. Кілька років тому музикант почав створювувати власні композиції, які  виконує на авторських концертах. Окрім цього, Роман Шутко виступає як соліст у Польщі, Молдові, Італії та Україні. За творчі досягнення йому признанчено Стипендію Президента України для молодих митців.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького