Усеукраїнське публічне обговорення «Моніторинги і розвиток мережі юридичних клінік. Оцінки, бачення, формати, проєкти» відбулося 13 травня.

Науковці Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучилися до проведення розмови.

Організатор зустрічі, Асоціація юридичних клінік України, спільно з юридичними клініками, колегами та партнерами з інших організацій обговорили досягнення та подальші плани. Також підбили підсумки проєкту «Розвиток регіонального лідерства та усталення моделі координації Асоціації юридичних клінік», який реалізується за фінансової підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Перший проректор ЧНУ Василь Мойсієнко зауважує, що моніторинги — це системне, експертне, прозоре оцінювання стандартної якості діяльності юридичних клінік в Україні:

— Після перших 13 моніторингів управлінська команда Асоціації поступово вийшла на новий рівень, який отримав неформальну назву «Моніторинги юридичних клінік 2.0». Юридична клініка Черкаського національного є активною учасницею юридичного клінічного руху і була долучена до впровадження формату моніторингів 2.0, — зазначив Василь Мойсієнко.  

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького