Делегати від Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у ХХVI Міжнародній науково-практичній конференції Асоціації українських германістів «Moderne Germanistikaufder SuchenacheinerneuenIdentität: interdisziplinär, interkulturell, international».

Захід відбувся наприкінці вересня в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника в Івано-Франківську.

Спікерами заходу були провідні науковці з Німеччини та Австрії, представники посольств згаданих країн та президент Асоціації українських германістів. ЧНУ ім. Б. Хмельницького представляли науковці навчально-наукового інституту іноземних мов: координатор Асоціації українських германістів від Черкаської області доцент Леся Овсієнко та доцент кафедри німецької філології Надія Поліщук.

На конференції розглядали питання німецької мови та її місце в світі, тенденції розвитку та перспективи. На масштабному заході науковці змогли поспілкуватися з провідними українськими та закордонними германістами, відвідали семінари, воркшопи та взяли участь у роботі секцій. Під час заходу було представлено також результати проектів АУГ та відзначено переможців.

Викладачі кафедри німецької філології вдячні організаторам заходу та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

ННІ іноземних мов