Вихованці інклюзивної театральної студії «Ліра» (громадська організація «Ми є поруч») завітали до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та виступили з театралізованим вертепом. Діти продекламували колядки, а завершили дійство спільним виконанням «Ой радуйся, Земле, Син Божий народився!».

Ректор, вручивши подарункові набори іміджевої продукції ЧНУ та солодощів, привітав присутніх зі святом: 

«Різдво — це народження всього нового, прояв любові один до одного. Хай у новому році ми всі будемо здорові. Бажаю, щоб зірка на небі світила нам на довге щасливе життя!» 

Адміністрація університету, директори й декани ННІ та факультетів, начальники відділів та всі охочі привітали дітей і теж поклали їм подарунки та солодощі до «чарівного мішечка».

Керівник ГО «Ми є поруч» Тетяна Волочай подякувала університету за гостинність, щедрі подарунки та спільне виконання колядок:

«Як колишня студентка навчального закладу, з величезним задоволенням повертаюся у рідні стіни. Мотивує подальша співпраця з університетом. Адже студенти ЧНУ неодноразово відвідували творчі заняття та долучалися до різноманітних проєктів нашої організації. Також і я звертаюся за порадою до науковців закладу у своїй діяльності. Дякуємо за співпрацю!»

Варто додати, що театралізований вертеп діятиме до 19 січня. Тому кожен може запросити вихованців студії до себе в гості, насолодитися виставою та вручити дітям подарунки.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького