Опубліковано рейтинг закладів вищої освіти України, найпопулярніших серед українських вступників. Цьогоріч Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького піднявся на 5 позицій і став 43-м в Україні та першим в на Черкащині.

За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки абітурієнтів, до закладів вищої освіти подано понад 1 млн 100 тис. заяв від вступників.

У тому числі 635 128 заяв подано абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти (11 класів) для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та медичного магістра за всіма формами навчання.

Прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання, вже завершено.

Водночас ще триває подання заяв до магістратури та розпочалася додаткова сесія вступної кампанії для здобуття освітнього ступеня бакалавр денної та заочної форми навчання на основі повної загальної середньої освіти та ОКР «молодшого спеціаліста»

Джерело: osvita.ua 

 

 

Приймальна комісія Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького:
тел: (067) 83 09 612(063) 80 32 971
сайт