Любі дівчата, жінки! Вітаю всіх з Міжнародним жіночим днем — 8 березня!

Вас у нашому семитисячному колективі більшість. 332 викладачі, а всього 673 штатні працівниці університету – це жінки. Ми навчаємо 6 тисяч студентів, серед них 3887 студенток, а це 65%.

Щасливий усвідомлювати, що саме ви, дорогі жінки, становите більшу й кращу частину Черкаського національного. Без вас були б неможливі наші успіхи як в освіті, так і в усіх інших сферах життя.

Ваша чарівність, доброта, чуйність наповнює світ теплом і добром.

Своїм інтелектом, своєю працею і наполегливістю ви змінюєте цей світ на краще. Ви прагнете зробити його більш досконалим і справедливим.

Кожен чоловік поспішає засвідчити свою любов і повагу до матері, бабусі, дівчини, дружини, донечки, колеги. До жінки, яка уособлює красу і ніжність, доброту і милосердя.

І це ще одне підтвердження того, що сучасна жінка неперевершена.

Ви бере активну участь у житті суспільства. І однаково успішні в економічній, політичній, соціальній, громадській сферах.

Ви активно відстоюєте свої права. І успішно конкуруєте з чоловіками і на ринку праці, і на керівних посадах, і в науці, і в політиці.

При цьому дивуєте нас своєю вродою і чарівністю.

У передсвятковий день щиро вітаю матерів, наших дружин, коханих, сестер, подруг, доньок, онучок.

Бажаю вам щастя, світлої, весняної надії.

Бажаю добра і бажаного успіху — того успіху, який гідний вас.

І сьогодні, і в майбутній День Матері, і кожного дня зичу найкращим жінкам — жінкам Черкаського національного університету — нехай ваші очі світяться щастям! Хай будуть живі й здорові ваші батьки, чоловіки, сини! Хай буде в Україні мир!

І знайте: сьогодні і завжди — ви найпрекрасніші!

 

Щиро — ректор Олександр Черевко