Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та її голова Олексій Ткаченко вітають з Міжнародним днем студентів:

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це — Міжнародний день студента.

Це свято зближує та об’єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

Студентство — це найкращий період життя. Ми завжди були особливим народом, трохи авантюрним, веселим і безтурботним, але охочим до знань!

Багато відомих та видатних людей колись теж були студентами. Сподіваємось, що серед вас знайдуться ті, хто одного разу зроблять великі відкриття. Будьте стараннішими, і у вас все вийде, адже за кожним з вас — наше майбутнє! 

Бажаємо вам відчути всі переваги студентського життя попри карантинні обмеження. Нехай навчання дається легко, іспити складаються швидко, а вільного часу буде більше. Бажаємо направляти весь ентузіазм у потрібне русло. Поки життя надає вам всі можливості, беріть від нього все. Нехай роки, що пролітають так швидко, залишать у вашій пам'яті радісні і позитивні враження! 

Також хочеться привітати дорогих наших викладачів, тому що це і ваше свято, ви всі колись були студентами. Бажаємо колишнім і нинішнім студентам бути на рівні високих вимог сучасного життя. Нехай збудуться ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентського життя. 

Зі святом вас! З Днем студентів!