Благодійний проєкт «1 000 000 НА НАШУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ» ініціювали черкаські медійники, випускники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Команда «18000» оголосила про початок першого локального мегазбору від черкащан для черкащан.  Організатори акції — Єлєна Щепак, Сергій Макаренко, Анастасія Небога, Ірина Малюкова, у свій час вивчали видавничу справу, українську філологію, журналістику в ЧНУ, а Вікторія Нянько нині є  магістранткою кафедри журналістики, реклами та PR-технологій.

Ціль доброчинної ініціативи — зібрати мільйон гривень для черкащан на передовій до 24 серпня. Кошти підуть на придбання 3 пікапів, які дуже потрібні нашим захисникам у гарячих точках. Це 2-й батальйон ССО «А308» Київ, яким командує  черкащанин, а також стрілецький батальйон, що сформований на Черкащині та бере участь у бойових діях на Сході й розвідувальна рота 118 бригади черкаської ТрО.

Про найбільших «донорів» журналісти розміщують інформацію на сайті видання та на сторінках у соціальних мережах. Буде також розміщено інформацію і про крайнього благодійника , який закриє збір.

Тож, щоб долучитися до збору, слід перерахувати суму, яку вважаєте за потрібне, написати про це в соцмережах і переслати цей допис п’ятьом своїм друзям, які також готові рятувати життя черкащан на фронті.

— Творіть історію разом з нами просто зараз! Кожна ваша гривня, вашого сусіда, родича чи незнайомця, якому ви зустрінете на одній з вулиць свого міста і розповісте йому про наш збір, допоможе нашим захисникам ефективніше бити російських окупантів, — закликають організатори збору.

Реквізити:

Банка у Monobank

https://send.monobank.ua/jar/56WEjG888z

ПриватБанк

5363542018856154

Єлєна Щепак

PayPal

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.