Випускники, які брали участь у подіях Майдану в Києві та Черкасах у лютому 2014 року, провели зустріч зі студентами ННІ міжнародних відносин, історії і філософії, в ННІ природничих та аграрних наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Зустріч приурочили до дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.
Анатолій Запорожець, Василь Дунаєвський та Ярослав Платмір поділилися своїми спогадами, а також власним баченням тих подій. Півтори години емоційного спілкування пролетіли напомітно.  
— Щороку згадуючи події зими 2013-2014 років, лювлю себе на думці, що не можу називати це Євромайданом чи Революцією гідності, як це пафосно називають політики... Я ж пам’ятаю «Зиму, що нас змінила». Змінила свідомість, ставлення до себе, свого оточення, моральних, культурних і релігійних авторитетів. Змінила сприйняття України у світі. Проявила в людях кращі риси: дружбу, жертовність, взаємодопомогу, відданість ідеї; і гірші: підлість, продажність, невігластво, жорстокість. Показала, що в Україні, яку розділяють політичні «лідери» за політичним, мовним, релігійним принципом, є громадянське суспільство, об’єднане, як і сотні років тому, довкола єдиного бажання — свободи вибору. 
Це право ми відстояли, заплативши велику ціну, і не можемо забувати тих, хто віддав життя і здоров’я за незалежність України. 
Сьогодні боротьба продовжується з ворогом внутрішнім, корупцією та криміналом, тупістю та неосвіченістю, невіглаством та байдужістю. У цій війні немає кордонів чи фронтів, вона у наших головах. Лише щоденна боротьба у намаганні стати кращими зробить нас великою нацією, а Україну — величною країною, — зазначив Анатолій Запорожець.
ННІ міжнародних відносин, історії та філософії