Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького конвертує свою вдячність захисникам України у допомогу і підтримку армії.

Понад півтора мільйони гривень зібрано і передано на потреби військових. Хоча насправді порахувати, скільки вся університетська спільнота і кожен окремо допомагають — неможливо. Та й робиться це не для обліку, а для перемоги. Але завжди радісно отримувати від військових підтвердження, що наші донати працюють і служать захисникам.

Так, підрозділ випускника ЧНУ Олександра Паніна вже користується приладом нічного бачення, на який університет перерахував 80 тисяч гривень. 

Частина А4638, де служать декілька випускників Черкаського національного, придбала позашляховик. 100 тисяч із них було зібрано під час великоднього благодійного ярмарку у ЧНУ

Крім того, 16 тисяч гривень було передано випускникам ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я на придбання дальноміра. Кошти зібрали університетська родина та інститут. Нині обладнання вже використовують на фронті.

Підрозділ, в якому служать студенти ННІ економіки і права, придбав радіостанцію. Обладнання необхідне для зв'язку між машиною і пультом управління в укритті. Університет перерахував на цю потребу 15 тисяч гривень. 

Військовослужбовці дякують усім, хто долучився до збору.

 

А університетська родина дякує захисникам України і мріє усіх їх побачити живими і неушкодженими після перемоги. 

Ті, хто зараз має змогу жити, працювати, навчатися в Україні, готові підтримувати тих, хто відстоює її незалежність. Ювілейний концерт самодіяльного ансамблю народного танцю «Черкащанка» теж буде благодійним. Збиратимемо випускнику ННІ іноземних мов та кафедри військової підготовки Денису С. кошти на автомобіль для його підрозділу.

Захід відбудеться у Черкаській обласній філармонії 7 червня о 17:00.

Кошти можна також перерахувати за посиланням на монобанку.

Збори для потреб ЗСУ в університеті триватимуть, доки останній окупант не залишить наших територій! Слава Україні! 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького