У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького побував політичний експерт, політолог, засновник Форуму нових політичних лідерів Микола Давидюк. У межах роботи Всеукраїнського проекту «Школа свідомого студента» він зустрівся зі студентами українських закладів вищої освіти.

Спікер презентував книгу «Як зробити Україну успішною». За словами Миколи Давидюка, написанню книги передувало спілкувався з відомими державними діячами, економістами, науковцями, митцями та представниками інших сфер суспільного життя.

«Ця книга — це спроба почати загальнонаціональний діалог, велику суспільну дискусію про те, як зробити Україну успішною. Відповісти на просте запитання: «А що я можу зробити для успіху країни?», — йдеться у передмові видання.

Героями книги стали Віктор Ющенко, Борис Гудзяк, Елла Лібанова, Левко Лук’яненко, Мішель Терещенко, Олег Устенко, Юрій Гусєв, Мирослава Гонгадзе, Василь Мирошниченко, Ярослав Грицак, Сергій Квіт, Андрій Любка, Дана Павличко, Пилип Іллєнко, Олександр Ройтбурд, Наталія Заболотна, Дмитро Борисов. Усі вони, за словами спікера, розуміють виклики, що стоять перед державою, особою та галуззю, в якій вона реалізується. Водночас вони впевнені, що потрібно починати з себе, і тоді все вдасться, й Україна стане такою, якою ми хочемо її бачити.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького