Пристрасті на футбольному полі «Великоднього кубку ЧНУ—ЛНЗ» в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького стають ще більш гарячими, що ближче до фіналу.

У четвертий день змагань команди не мали права на помилку. Поразка означала виліт із турніру.

Відкривали раунд плей-оф команди «ФК Воля» та «Збірна Світу». Матч видався досить багатий на гольові моменти. Перший тайм закінчився із рахунком 2:1 на користь «Збірної Світу». З перших хвилин другого вони взяли повний контроль і збільшили рахунок до 5:1. Але на цьому матч не закінчився. «ФК Воля» не падала духом і продовжувала боротись до кінця. Вони змогли забити ще два м’ячі. На більше часу їм не вистачило. «Збірна Світу» перемогла із рахунком 5:3.

У другому матчі грали «Викладачі» проти «Нашої Ряби». Перший тайм видався досить запеклим. Обидві команди показували рівну гру й закінчили із рахунком 1:1. У другому таймі «Викладачі» остаточно переломили хід й здолали суперника із рахунком 6:2.

Третій матч видався найемоційнішим. Зіткнулись «ПАН» та «Boba Messi». Із самого початку команди грали досить жорстко. Було чимало зіткнень. Одне закінчилось сваркою, навіть дійшло до штовханини між гравцями. Їх змогли заспокоїти й матч продовжився. Урешті-решт «Boba Messi» продемонструвала чудову гру як в атаці, так і в захисті. Вони перемогли із розгромним рахунком 6:1.

Завершував 1/4 фіналу матч між «Юністю» та «Олімпом». «Юність» не відчула серйозного спротиву від опонента. Перший тайм закінчився уже із розгромним рахунком 4:0. У другому «Олімп» так і не зміг нічого протиставити. «Юність» забили ще три. Кінцевий результат 7:0. Слід зазначити, що після завершення відбувся невеликий скандал між командами. «Олімп» звинуватив опонентів у порушенні правил турніру, себто дописуванні гравців на матч. Виникло запитання чи не дискваліфікують «Юність». Після тривалих обговорень, організатори турніру прийняли рішення не вилучати команду. «Юність» буде грати у півфіналі.

Крім цього, були також зіграні товариські матчі між жіночими командами.

Спочатку «Дніпро» грала проти «Енергії».

Потім та ж команда «Дніпро» грала проти «Еврики».

В обох матчах «Дніпро» без проблем обіграла своїх суперниць із рахунком 8:0.

 

У півфіналі нас очікують по-справжньому запеклі матчі. Залишились найсильніші.

Відкриють останній день турніру команди «Boba Messi» та «Збірна Світу». Складно назвати фаворита матчу, адже обидві команди показували чудову гру і є рівними суперниками. Але у фінал пройде тільки одна команда.

Другий матч буде між «Юністю» та «Викладачами». До цього ні одна команда не змогла завдати серйозних проблем досвідченим викладачам. Водночас «Юність» демонструвала чудову гру у всіх аспектах. Глядачів очікує справжнє видовище.

Після півфіналу відбудеться матч між жіночими командами «Еврика» та «Енергія».

Далі на глядачів очікує матч за 3 місце між командами, що програли у півфіналі.

І в кінці відбудеться довгоочікуваний фінал між найсильнішими командами «Великоднього кубку ЧНУ—ЛНЗ».

Відразу після нього буде нагородження всіх команд, які брали участь у змаганнях.

 

Денис Непогодьєв, студент 1-Ж курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото: Марія Слинько, студентка 2-ВБ курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького