bgb
 
 
 
 
 

ННЦ цифрового розвитку та якості освіти і навчально-методичний відділ Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провели 16 вересня робочу зустріч для працівників та завідувачів кафедр щодо особливостей підготовки та подання звітності кафедр у 2024/2025 навчальному році.

Під час зустрічі розглядалися питання про види, бланки звітних документів, терміни звітування, технічні засоби та цифрові сервіси для підготовки і виконання звітів у поточному навчальному році.

Адміністраторка цифрових сервісів е-Університету з ННЦ цифрового розвитку та якості освіти Людмила Васюра розповіла відповідальним за звітність кафедр про цьогорічну специфіку роботи з АІС Навчальне навантаження та автоматизованим додатком з даними, за допомогою яких подаються такі звіти, як Обсяг, Розподіл та Звіт про виконання навчальної роботи кафедр. Також надала рекомендації щодо оптимального формування Обліків виконання роботи науково-педагогічними працівниками на 2024/2025 навчальний рік з використанням даних з сервісу е-Журнал академічної групи, що значно спрощує та пришвидшує виконання такого звіту для викладача.

У ході комунікації учасники зустрічі отримали відповіді та пояснення щодо технічних питань і аспектів роботи з цифровими сервісами для формування звітів, лайфхаки для оптимізації рутинних операцій. У разі технічних питань співробітники завжди можуть звернутись для консультування у сервіс Підтримки користувачів Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Людмила Смалиус, начальник навчально-методичного відділу, нагадала та наголосила присутнім про важливість вчасного виконання завдань та дотримання реченців звітувань кафедр для організації і безперервності освітнього процесу. Додатково пані Людмила надала загальні рекомендації щодо розподілу навчальної роботи кафедри, акцентувала, що формування звітних документів кафедр має бути здійснене з урахуванням вимог та інструкцій Порядку формування навчального навантаження науково-педагогічних працівників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, та про особисту відповідальність виконавців звітів і завідувачів кафедр щодо достовірності даних у зазначених документа. Повідомила, що перевірку кафедральних звітів, а також методичне консультування здійснюватиме інспектор навчально-методичного відділу (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) -  Валентина Онищенко.

Організатори зустрічі подякували колегам за вчасне виконання минулорічних звітів і наголосили про ефективність подібних робочих зустрічей для продуктивності роботи та взаємодії кафедр з навчально-методичним відділом та ННЦ цифрового розвитку та якості освіти.

ННЦ цифрового розвитку та якості освіти