Останнє в 2020-2021 навчальному році засідання вченої ради відбулося в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. У засіданні взяли участь члени профспілки університету.

Було затверджено кандидатів на отримання державних нагород та відомчих відзнак із нагоди 100-річчя університету. Заслухавши начальника відділу кадрів ЧНУ Богдана Гука, члени вченої ради та профспілки проголосували щодо запропонованих кандидатур.

Кандидатів на присудження обласної премії молодим науковцям Черкащини оголосив проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко.

Про подання кандидатів на здобуття вчених звань та відповідність їх здобутків законодавству доповіла вчений секретар університету Наталія Андрусяк.

Для вирішення цих питань було проведена таємне голосування.

В.о. завідувача кафедри військової підготовки Володимир Вареник доповів про стан та основні завдання щодо підготовки офіцерів запасу в університеті.

Члени вченої ради також затвердили результати рейтингового оцінювання наукової діяльності науково-педагогічних працівників університету за 2020 рік, програми вступних іспитів, фахового випробування, освітньо-наукових програм третього рівня вищої освіти, теми дисертаційних праць.

Було затверджено й положення про Звенигородський освітній центр Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Учасники зібрання заслухали звернення трудового колективу Черкаського ННІ Університету банківської справи до ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Було рекомендовано до друку наукові та навчально-методичні праці, внесено зміни до редакційної колегії Вісника Черкаського національного та вирішено низку інших важливих питань.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького