На черговому засіданні вченої ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького обговорили результати вступної кампанії 2023 року та поставили завдання щодо організації проведення вступу у 2024 році.

Важливим питанням порядку денного були також підсумки освітньої діяльності у 2022/2023 та завдання щодо подальшого підвищення якості освіти у 2023/2024 навчальних роках.

Поінформували з цих питань перший проректор Василь Мойсієнко та начальник навчально-методичного відділу, відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Смалиус.

Членами вченої ради було прийнято низку важливих рішень. Затверджено документи з організації освітнього процесу, індивідуальні навчальні плани здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії, теми дисертаційних праць, звіти.

Рекомендовано до друку наукові і навчально-методичні праці. Розглянуто питання функціювання спеціалізованих вчених рад.

Рішенням вченої ради реорганізовано лабораторію квантової хімії та затверджено Положення про навчально-дослідний центр квантових біотехнологій і фундаментальних проблем агрокомплексу України.

Учений секретар університету Любов Кібальник поінформувала про внесені зміни до складу вченої ради. 

Ректор університету Олександр Черевко виконав приємну місію — вручив атестати доцента Наталії  Мартовицькій (кафедра іноземних мов), Юлії  Нікітській (кафедра дошкільної та спеціальної освіти) Лілії Полудень (кафедра образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва) В’ячеславу Шарому (кафедра менеджменту та державної служби).

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького