У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася розширена нарада відбіркових комісій.

Відкрив засідання голова приймальної комісії, ректор Черкаського національного Олександр Черевко. Під час виступу Олександр Володимирович наголосив на важливості перебігу та результативності вступної кампанії для роботи університету протягом навчального року. Також ректор звернув увагу, що кожен працівник повинен бути відповідальним, виважено приймати рішення, діяти у межах професійної компетенції та керуватися правилами прийому.

Про особливості проведення вступної кампанії 2018 року, освітні ступені, за якими здійснюється прийом заяв, специфіку нарахування додаткових балів та прийом документів доповіла відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Смалиус.

У свою чергу заступник відповідального секретаря приймальної комісії Олександр Сокуренко ознайомив присутніх з категоріями вступників, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі. За його словами, до таких категорій належать діти-сироти, учасники бойових дій, особи з інвалідністю та інші.

Нагадаємо, що з більш детальною інформацією про вступну кампанію ви можете ознайомитися за посиланням: http://www.cdu.edu.ua/informatsiya/abiturientam/vstup-2018/pravyla-pryiomu-2018.html

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького