Що найбільше подобається студентам, які їдуть навчатися по програмі Erasmus+? Нові друзі? Нові предмети в університеті? Чи може можливість подорожувати і побачити ті країни та міста, де ти ніколи не був? Своїми враженнями від перебування в іспанському університеті Вальядоліда ділиться студентка ННІ іноземних мов Валерія Єфименко:

— Жодні вихідні в Іспанії я стараюсь не проводити, знаходячись вдома. Адже перебування тут — це неймовірна можливість подорожей. Іспанія — дивовивжна країна, яка дає змогу побачити море, гори, океан! Все, що необхідно такому юному мандрівнику, як я. Минулі вихідні ми разом із друзями, яких я зустріла завдяки програмі Erasmus+, поїхали до надзвичайно мальовничого міста Сантандер. Воно знаходиться біля підніжжя океану і є найулюбленішим місцем відпочинку королівської сім’ї. І недаремно. Місто є поєднанням прекрасної архітектури, яка має надзвичайно багату і стародавню історію, а також океану, який простягається вздовж усіх вулиць. Захід сонця був настільки вражаючим, що здається, не вийде його забути ніколи.

Подорожі — це можливість зрозуміти, наскільки безмежним є світ. Завдяки проєкту Erasmus+ я продовжую відкривати його для себе і не перестаю йому дивуватися!

Проєкт із міжнародної кредитної мобільності успішно реалізовується в ННІ іноземних мов із 2019 року. Координатор проєкту — в.о. завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови Наталія Сливка. Відповідно до умов проєкту студенти ННІ іноземних мов мають змогу отримати грант на навчання в іспанському університеті на 5 місяців, який повністю фінансується програмою Erasmus+.

ННІ іноземних мов