bgb
 
 
 
 
 

18 випуск магістрів відбувся в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького в передноворічні дні. Дипломи про здобуття вищої освіти отримали 560 студентів.

Понад 170 магістрів отримали дипломи з відзнакою. Найбільше дипломів з відзнакою вручено випускникам навчально-наукових інститутів іноземних мов, економіки і права, природничих наук та психологічному факультету.

Із вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Олександр Черевко:

— Сьогодні наш університет проводжає у самостійне професійне життя своїх магістрів. Цій щасливій події передувала щоденна тяжка, копітка праця. Ті, хто сьогодні ще тільки отримує диплом, уже працює і заявив про себе як професіонал. Їх багато і вони реалізують себе як журналісти, айтіспеціалісти, юристи і економісти, історики й філологи, соціальні педагоги й психологи, фізики й математики, хіміки й біологи, художники й спортсмени. Зі свого боку професорсько-викладацький колектив і керівництво університету зробили все, щоб студентські роки сьогоднішніх випускників були максимально насиченими і незабутніми. Дякую партнерам і друзям за підтримку наших проектів. А їх було немало. Цей рік для Черкаського національного університету багатий на досягнення. Ми зросли якісно і кількісно.

Подякував Олександр Володимирович і батькам випускників:

— Від імені колективу хочу подякувати вам за прекрасних синів і дочок. Знаєте, чим відрізняються цьогорічні випускники? Вони більш відповідальні і самостійні. Вони ініціатори благодійних справ в університеті. Вони громадсько активні. Вони допомагають армії, воюють за Україну. Вони люблять свою Україну не на словах, а серцем. Тут, у стінах своєї Альма-матер, ваші діти не тільки отримали необхідні знання, навички та досвід, а й зустріли своїх найліпших друзів, товаришів, коханих, реалізували себе у науковій, громадській, творчій діяльності. Вони — покоління молодих, розумних і талановитих людей, які, я переконаний, змінять країну. Спасибі вам за це!

Музичні вітання випускникам та гостям свята подарували вокальний гурт «Мелодія» та чоловічий дует Черкаського національного.

А свято для випускників не завершилося. У своїх інститутах та на факультетах, разом із викладачами й рідними випускники продовжили святкувати знаковий день у своєму житті. Тут було все: теплі спогади, щирі посмішки, мудрі поради тих, хто підтримував усі 5 років, та яскраві світлини на пам'ять.

Переглянути більше фото та пригадати святкові миттєвості можна ТУТ!

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Інфографіка: Оксана Макаренко, студентка 2 курсу магістратури ННІ української філології та соціальних комунікацій