Ректор та студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького привітали з новорічними святами жителів села Криві Коліна, що на Тальнівщині.

На запрошення члена Наглядової ради і партнера університету Володимира Мовчана аматорський ансамбль народного танцю «Черкащанка», вокальний колектив «Мелодія», дует «Юна», гурт «Серця трьох» та чоловіче тріо Черкаського національного подарували жителям села яскравий концерт.

Представляючи делегацію університету, ректор Олександр Черевко зазначив:

— ЧНУ — класичний університет. У нас можна опанувати більшість спеціальностей. Ми постійно прагнемо до нового, думаємо про завтрашній день, вибудовуємо стратегію розвитку. Постійно ліцензуємо популярні на ринку праці спеціальності. Незабаром готуватимемо фахівців європейського рівня для сільгоспвиробників, а також медиків.

Свої думки і плани звіряємо з членом нашої Наглядової ради, кандидатом сільськогосподарських наук, меценатом і уродженцем Кривих Колін Володимиром Петровичем Мовчаном. Він доклав багато зусиль, щоб село активно розвивалося. І нині воно процвітає. Переконаний, якщо в Україні буде більше таких сіл, як Криві Коліна, то молодь не виїжджатиме за кордон працювати. Вірю, що в наших дітей є майбутнє! Вклоняюся також всім поколінням жителів села, які працювали задля його розвитку. І це свято напередодні Нового року та Різдва Христового ми даруємо вам!

Громада Кривих Колін тепло прийняла гостей із Черкас. Глядачі разом із артистами-аматорами разом колядували, плакали під час виконання композиції, присвяченої загиблим бійцям АТО, і сміялися, слухаючи жартівливі українські пісні.

А український гопак у виконанні «Черкащанки» викликав бурхливі оплески.

 

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького