Новорічно-різдвяне дійство зібрало колектив Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького напередодні Нового року. Підготували його учасники Фабрики музичного мистецтва «Voices» — гурти «Junior», «Brio» та «Voices» під керівництвом Яни Боровик, Анни Прокопчук та їхньої ідейної натхненниці, проректорки з виховної та іміджевої діяльності Галини Гаврилюк.

Нікого з присутніх не залишило байдужим яскраве мереживо колядок, сучасних українських хітів та сценічних мініатюр, в яких переплелися давні традиції та сучасні реалії.

Зі святами привітав університетську громаду ректор Олександр Черевко та вручив нагороди й відзнаки викладачам і працівникам університету:

— Я дякую Богу і нашим ЗСУ, що ми можемо провести цей важкий, трагічний рік, що минає, і зустріти новий з надією на остаточну перемогу над російським агресором. Пишаюся колективом Черкаського національного і хочу подякувати за те, що з перших днів війни ми були разом, у нових умовах і при нових викликах забезпечували освітній процес і працювали на перемогу. Сьогодні ми все робимо з однією метою — подолати ворога. 20 наших студентів, 14 працівників, 210 батьків наших студентів воюють на фронті. Є, на жаль, загиблі. Але на ці виклики ми реагуємо разом. Тому університет достойно несе свою місію національно-патріотичного та освітнього центру, тримає загальноукраїнський непереможний дух. Бажаю всім успіху, щастя й перемоги! Молитися, навчатися, працювати в новому році з однією думкою — про перемогу!

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджено Валентину Мовчан, доцентку кафедри початкової освіти. Грамоту Міністерства освіти і науки України отримала Тетяна Горобець, доцентка кафедри прикладної психології. Подяку Міністерства освіти і науки України ректор вручив Євгенію Кирилюку, директору навчально-наукового інституту економіки і права, професору.

За результативну роботу з учнівською молоддю та підготовку переможців III етапу Всеукраїнського конкурсу — захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України відзначено Подякою Міністерства освіти і науки України Юрія Присяжнюка, професора кафедри історії України, Людмилу Шитик, завідувачку кафедри українського мовознавства і прикладної лінгвістики, професорку; Віталія Дідука, завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, доцента; Тетяну Бондаренко, завідувачку кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, доцентку.

За активну участь у волонтерській діяльності, спрямованій на допомогу Збройним силам України, проведення заходів на підтримку родин внутрішньо переміщених осіб та з нагоди Міжнародного дня волонтерів Почесною грамотою Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького нагороджено Олександра Спрягайла, проректора з наукової та інноваційної діяльності; Галину Гаврилюк, проректорку з освітньо-виховної та іміджевої діяльності; Андрія Касяна, помічника ректора з питань зовнішньої комунікації та музейної справи; Світлану Богуславську, професорку кафедри менеджменту і державної служби; Людмилу Скорину, професорку кафедри української літератури та компаративістики; Вікторію Кірєєву, завідувачку кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин, доцентку; Віталія Дідука, завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, доцента; Наталію Степанову, доцентку кафедри дошкільної освіти; Ларису Лисицю, доцентку кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки; Марину Захарченко, доцентку кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки; Анатолія Висоцького, провідного фахівця навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я; Ілону Калашник, доцентку кафедри психології, глибинної корекції та реабілітації; Леоніда Нечипоренка, директора навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я; Бориса Онищенка, декана факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем; Геннадія Волошкевича, доцента кафедри державно-правових дисциплін; Ірину Луценко, начальницю відділу виховної роботи; Антоніну Гордієнко, старшу лаборантку кафедри спортивних дисциплін; Вероніку Ганєчко, доцентку кафедри німецької філології; Салама Саліма, фахівця І категорії комплексу громадського харчування.

Письмову подяку Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримали Інна Чемерис, доцентка кафедри іноземних мов; Олександр Коробко, викладач кафедри біології, екології та агротехнологій; Тетяна Черній, завідувачка комплексу громадського харчування; Олександр Пуделко, лаборант кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій; трудовий колектив наукової бібліотеки ім. М. Максимовича; трудовий колектив комплексу громадського харчування; трудовий колектив Студентського містечка.

Приємний сюрприз чекав іменинників, які були присутні в залі. Євгенія Кирилюка, директора ННІ економіки і права, Валентину ШПАК, професорку кафедри початкової освіти, Вікторію Білик, професорку кафедри педагогічних наук, освітнього і соціокультурного менеджменту, директорку навчально-наукового центру (за сумісництвом), Катерину Ткаченко, доцентку кафедри початкової освіти ректор особисто привітав з Днем народження та вручив квіти.

Солодкі дарунки артисти отримали від профспілки ЧНУ. 

БІЛЬШЕ ФОТО НА ДИСКУ 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького