У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 21 листопада стартували загальноуніверситетські змагання з волейболу.

Першість Черкаського національного серед студентських команд навчально-наукових підрозділів присвятили до Дня Гідності та Свободи. Ініціювала спортивний захід студентська рада ЧНУ за підтримки ректорату, профкому та СК «Богдан».

На урочисте відкриття волейбольного турніру зібралися в спортивному залі третього корпусу університету учасники, вболівальників, представники ректорату та первинної організації профспілки.

— Черкаський національний випустив багато професійних волейболістів. Якщо подивитися на сучасний склад команди МСК «Дніпро», побачимо багато наших випускників. Я сподіваюся, що ігри будуть цікавими та напруженими, — звернувся до присутніх перший проректор Василь Мойсієнко.

Василь Миколайович анонсував сюрприз для вболівальників у фіналі. Переможець студентських волейбольних ігор зіграє фінальну гру з командою викладачів ЧНУ.

— Наша життєва і громадянська позиція — бути активними, діяльними. Нехай перемагає найсильніший! А профком ЧНУ готує приз для переможця, — поділився голова первинної організації профспілки університету Ігор Погрібний.

З регламентом, сіткою та розкладом змагань можна ознайомитися ТУТ.

Автор: Ірина Захарченко, студентка 3-ВБ курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій.

Фото: Анна Харченко