Для учнів 11 класів та випускників минулих років Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького проводить тренувальні тестування у форматі ЗНО - 2022 з хімії.

Тестування відбудеться 20 лютого (неділя) об 11:00.

У тестуванні можуть взяти участь усі бажаючі, хто готується до проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2022 році. Тестування буде проводитись онлайн; участь є безоплатною.

Особам, які виявили бажання взяти участь у тестуванні, необхідно:

1. Зареєструватися на офіційному сайті Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua (розділ «Ресурси» – АІС «Абітурієнт»). Особам, які реєструвалися раніше в АІС «Абітурієнт», реєструватися не потрібно (зайти у систему можна під своїм логіном та паролем).

2. Після реєстрації зайти в АІС «Абітурієнт» під своїм логіном та паролем і обрати предмети, з яких ви бажаєте виконати тест. Після цього ви будете зареєстровані для проходження тестування з обраних предметів.

Увага! Реєстрація на тестування завершується за два дні до дати його проведення з відповідного предмету.

3. Усім зареєстрованим учасникам тестування з хімії 20 лютого на e-mail (який був вказаний при реєстрації) будуть відправлені завдання пробного ЗНО. Протягом 150 хвилин учасники виконують завдання з дотриманням академічної доброчесності. Після закінчення тестування учасникам необхідно зробити фотокопію бланку відповідей та надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Після перевірки комісією результати тестування будуть надіслані учасникам на їхні електронні адреси.

ННІ природничих та аграрних наук