Початок цього тижня був насичений волонтерською діяльністю. Студентський актив ННЦ «Медичний інститут» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького спільно з «Ротаракт Черкаси» забезпечили необхідними засобами гігієни, витратними матеріалами, теплими речами вимушених переселенців, котрі проживають в гуртожитках університету.

Мешканці разом з керівництвом гуртожитків висловили подяку за отриману допомогу та постійну підтримку Ротарі Клуб Черкаси й особливо Медичному підкомітету Координаційного Комітету Д2232 по подоланню гуманітарної катастрофи (Медичний Координатор Д2232 Ольга Палійчук).

— Кафедра фундаментальної медицини також вдячна ГО «Ротарі Україна» за гідний приклад для молодого покоління та швидке реагування на нагальні питання сьогодення. Адже ви демонструєте,  що зараз дуже важливо не тільки знати про наявні проблеми, а й створювати шляхи їх вирішення, — наголосила завідувачка кафедри Алевтина Рибалко.

Вже майже рік наша країна в стані постійної напруги, яка виснажує наші сили, як фізично, так і морально. Втім, сьогодні ми розуміємо, що наша найбільша міць — в єдності, в любові до ближнього і до нашої країни. Продовжуємо підтримувати гуманітарний тил в Черкасах. Кожна людина наближає Перемогу. Кожна людина важлива. Кожна людина і є — Україна.

ННІ «Медичний інститут»