Студенти спеціальності 014.04 «Середня освіта. Математика» ННІ інформаційних та освітніх технологій Марта Пиж, Вікторія Терещенко, Максим Павленко, Поліна Панченко, Ірина Вашуленко, Діана Іванова, Карина Марштупа, Артем Бондаренко, Анна Петрова та Тетяна Шаповал під керівництвом в.о. завідувачки кафедри математики та методики навчання математики Зої Сердюк спробували себе в ролі майбутніх вчителів математики.

У межах проведення тижня математики в Черкаському НВК 34 вони провели низку математичних заходів: у 5-А класі — математичний КВК, у 5-Б класі — математичне кафе, у 7-А, 7-Б, 7-В класах — математичні вікторини. Студенти активно, завзято та натхненно готувалися до заходу, а сама шкільна атмосфера, спілкуванням з учнями та ученицями просто захопили їх. Такі спільні заходи сприяють професійному становленню студентів, набуттю ними soft skills.

Як зазначила студентка 3 курсу Вікторія Терещенко:

— Цей практичний досвід важливий для мене, як майбутньої вчительки математики. Під час підготовки та проведення заходу я використала, які здобула на заняттях з педагогіки, психології, методики навчання математики. Вдячна всім викладачам за це.

Вчителі подякували студентам-практикантам та їхній наставниці Зої Сердюк за фаховість і креатив у підготовці до уроків з математики.

Кафедра математики та методики навчання математики