Студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, представники баскетбольної команди «Черкаські мавпи» Олександр Кобець та Ігор Бояркін відіграли за другу баскетбольну збірну України. Баскетбольний турнір проходив у Китаї, — про це інформує сайт «Черкаські мавпи».

Олександр Кобець та Ігор Бояркін були викликані у тренувальний табір команди головним тренером національної збірної – Євгеном Мурзіним. Команда завершила виступи на міжнародному турнірі в Китаї. Суперниками української збірної стали команди Китаю, Анголи та Сербії. У підсумку українці здобули перемогу у стартовій грі проти гравців Анголи,але поступилися командам із Китаю та Сербії. Цей результат дозволив баскетболістам посісти третє місце.

Варто зазначити, що черкаські спортсмени стали  ключовими гравцями збірної. Щодо Олександра Кобця, то для нього турнір пройшов успішно. Спортсмен був одним із лідерів команди і в двох матчах став найрезультативнішим гравцем. 

Наразі  українське турне у Китаї не завершується. У Піднебесній українці проведуть ще один турнір із цими ж суперниками. Ігри відбудуться 3-5 серпня.

Читайте також:  Університетська громада привітала «Черкаських мавп» із перемогою.